O explozie a fost provocată, duminică dimineaţă, într-un bloc din localitatea arădeană Vladimirescu, suspect fiind proprietarul locuinţei, care a fost singurul rănit. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, iar locatarii s-au autoevacuat. Poliţiştii au început o anchetă pentru distrugere, suspectul urmând să fie audiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Explozia s-a produs într-un bloc cu două etaje din localitatea Vladimirescu, învecinată cu municipiul Arad, iar proprietarul a fost rănit şi transportat la spital.

Purătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că explozia a fost provocată, fiind folosită o butelie cu gaz, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu.

”Explozia a fost provocată în mod intenţionat de către proprietarul unuia din cele două apartamente de la parterul blocului. A fost o singura victima care a fost transportată la spital. Apartamentul său a fost deteriorat în totalitate, iar alte două apartamente au ferestre sparte. Toţi locatarii blocului s-au autoevacuat”, a precizat Pleşca.

Incendiul a fost stins în aproximativ 30 minute, iar pompierii au stabilit cauza ca fiind "folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului".

Poliţiştii au început cercetări pentru infracţiunea de distrugere, iar proprietarul locuinţei urmează să fie audiat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.