Poliţiştii din Arad caută patru persoane care au încercat să fure un bancomat, legându-l cu o chingă de un autoturism, pentru a-l smulge. Suspecţii au încercat şi să fure din casa de schimb valutar din aceeaşi incintă, dar nu au reuşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, la ora 04:05, s-a sesizat prin SNUAU 112  că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că, în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forţat uşa de acces în magazin, au pătruns în interior şi folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism şi au încercat smulgerea aparatului, fără a reuşi acest lucru”, a transmis, miercuri dimineaţă, IPJ Arad.

Sursa citată a precizat că, în acelaşi timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghişeul de schimb valutar care funcţionează în interiorul magazinului şi folosindu-se de o rangă au forţat uşa fără a pătrunde în interior.

”Autorii au abandonat activitatea infracţională, fiind surprinşi de un angajat. Cele patru persoane au părăsit locaţia fără a duce la sfârşit rezoluţia infracţională”, a mai transmis IPJ Arad. 

Poliţiştii încearcă să găsească cele patru persoane, fiind deschis dosar pentru tentativă de furt.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.