Un angajat al Termoenergetica a fost rănit în timp ce lucra la înlocuirea unor conducte în sectorul 6 al Capitalei, anunţă compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. informează că, în data de 19 februarie 2020, în jurul orei 11. 00, la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii - Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, s-a produs un accident de muncă în urma căruia un angajat al companiei a fost rănit. Persoana accidentată a fost transportată la spital”, anunţă compania o zi mai târziu, fără alte precizări legate de starea rănitului.
Totodată, precizează că au fost sesizate toate instituţiile abilitate, în prezent fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul.

Şi fostul consilier general PNL Cirpian ciucu a anunţat că un nou accident de muncă s-a produs în reţeaua de termoficare.

”Veştile sunt proaste, o echipă a Termoenergetica efectua o intervenţie în Sectorul 6 şi o placă a căzut peste un om”, a scris el pe Facebook, amointind că ”Termoenergetica este doar RADET cu un alt nume” şi că procedurile de siguranţa muncii sunt precare în cazul intervenţiilor la instalaţii vechi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.