Un angajat al Direcţiei Silvice Vaslui a muriut, vineri, într-un accident produs în pădure, într-o zonă greu accesibilă. Echipajele de intervenţie au mers pe jos pentru a ajunge la locul evenimentului. Bărbatul a fost prins sub un utilaj şi nu a putut fin salvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu şase autospeciale şi echipaje specializate, pentru extragerea, evaluarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimei unui accident de muncă produs în pădurea aflată la marginea localităţii Poiana lui Alexa, comuna Puşcaşi. În accident a fost implicat un tractor articulat forestier (TAF) şi o persoană”, a transmis, vineri, ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că un bărbat, angajat la Direcţia Silvică Vaslui, a fost prins sub utilaj.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Cinci dintre autospecialele de intervenţie au putut înainta doar până la cantonul silvic, drumul forestier extrem de accidentat permiţând doar accesul autospecialei autoşenilate. Toate celelalte echipaje au mers pe jos peste doi kilometri, transportând manual echipamentele de intervenţie. Victima se afla în stare de inconştienţă şi în stop cardiorespirator”, a mai precizat sursa citată.

După extragerea victimei, echipajele SMURD au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns pozitiv la aceste manevre, iar medicul de pe ambulanţa SMURD pentru terapie intensivă mobilă a declarat decesul bărbatului în vârstă de 58 ani.

Cauzele şi circumstanţele producerii acestui accident sunt cercetate de Poliţie şi ITM.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.