Anchetă la Tecuci după apariţia în spaţiul public a unei filmări cu un impact emoţional puternic, în care doi adolescenţi sunt loviţi violent şi în mod repetat de un bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Totul s-a întâmplat în Zona Industrială a oraşului Tecuci. Din filmarea care a ajuns pe reţelele sociale se poate observa cum un bărbat se năpusteşte asupra a doi adolescenţi. Îl loveşte pe unul dintre ei, care cade la pământ, apoi ploaia de lovituri se îndreaptă către cel de al doilea. În acest timp, bărbatul este filmat de o adolescentă. În urma apelului la 112, poliţiştii au dispus o anchetă şi l-au identificat pe atacator. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care i-a bătut pe cei doi copii deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie în faţa blocului în care locuieşte.
 
” La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că doi adolescenţi  ar fi fost agresaţi fizic, în faţa unui imobil, din municipiul Tecuci. La faţa locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie, din primele verificări rezultând că,  în seara respectivă,  doi adolescenţi, de 16 ani, ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie, în faţa blocului în care locuieşte”, a transmis luni IPJ Galaţi.
 
Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.