Procurorii din judeţul Vrancea fac o anchetă în cazul unui bărbat de 37 de ani care, sâmbătă, şi-ar fi înjunghiat cu un cuţit fiul în vârstă de cinci ani, apoi a plecat cu maşina şi a intrat într-un copac, decedând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Din primele informaţii ale anchetatorilor reiese că bărbatul de 37 de ani conducea sâmbătă noapte un autoturism Dacia, iar la un moment dat a intrat într-un copac de pe marginea drumului, între localităţile Panciu şi Satu Nou. Acul de la vitezometrul maşinii s-a oprit la 180 de kilometri la oră.
 
În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.
 
Potrivit anchetatorilor, anterior, în aceeaşi seară, bărbatul, care venise la părinţi în localitatea vrânceană Fitioneşti, şi-ar fi înjunghiat cu un cuţit, în burtă, fiul de cinci ani.
 
Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean din Focşani.
 
”A venit cu plagă înjunghiată penetrantă, a fost operat de urgenţă, iar în prezent starea lui este stabilă, este conştient şi se află la Terapie intensivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cozma.
 
Procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea urmează sa stabilească legatura dintre cele două incidente, ipoteza luată în calcul fiind că bărbatul s-ar fi sinucis după ce ar fi încercat să-şi omoare copilul.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.