Poliţiştii şi procurorii din Bucureşti fac cercetări în cazul decesului a două persoane în vârstă de 89 de ani - un bărbat şi o femeie - care au căzut, vineri, de la etajul al şaptelea al unui bloc din Sectorul 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat şi o femeie s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2. La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum şi poliţişti din cadrul secţiei. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani”, a transmis Poliţia municipiului Bucureşti.
 
Ancheta în urma căreia se vor stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.
 
Trupurile neînsufleţite vor fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.