Poliţiştii constănţeni fac o anchetă după ce Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, a împărţit pachete inscripţionate cu un slogan şi numele său, fiind întocmit şi un dosar penal pentru coruperea alegătorilor. Imaginile au apărut la un post local de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa au transmis că poliţiştii din Mangalia s-au sesizat din oficiu după apariţia unor imagini în care un candidat la Primărie împarte pachete inscripţionate cu numele său. 
 
“În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a afirmat IPJ Constanţa.
 
În imaginile difuzate de un post local de televiziune se observă cum Mohammad Murad împarte pachete cetăţenilor, iar pe acestea scrie “Alături de oameni” şi sub slogan apare numele candidatului. 
 
Mohhamad Murad s-a înscris în ultima zi prevăzută de legislaţie în cursa pentru Primăria Mangalia, ca independent, după ce cu câteva săptămâni înainte îşi anunţase intenţia de a candida la Primăria Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.