Alte opt persoane au fost reţinute după conflictul de la Săcele, pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, într-un dosar penal disjuns din cel în care erau deja reţinute opt persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Braşov a transmis, luni seară, că, în continuarea cercetărilor privind incidentul de duminică de la Săcele şi după reţinerea a opt persoane, poliţiştii braşoveni au continuat cercetările într-un dosar penal disjuns, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.
 
Astfel, a fost probată activitatea infracţională a încă 8 persoane, acestea fiind reţinute pentru 24 de ore.
 
Toate cele 16 persoane au fost duse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Anterior, Poliţia Judeţeană Braşov a anunţat că opt persoane au fost reţinute în urma scandalului de la Săcele, în urma căruia şase oameni au necesitat îngrijiri medicale.

”Până în acest moment, în urma probatoriului administrat în cauză, 8 persoane au fost reţinute şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna”, anunţa IPJ Braşov.
 
În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru tentativă la omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Se efectuează cercetări şi audieri în continuare, ancheta fiind în curs de desfăşurare. 
 
Poliţiştii şi jandarmii din Braşov au intervenit, duminică, la Săcele, unde a izbucnit un conflict,  iar 18 persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma scandalului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.