Alte două persoane suspectate că au fost implicate în atacul de la o pizzerie din municipiul Buzău au fost găsite de poliţişti în urma a şase percheziţii făcute la locuinţele persoanelor bănuite în acest caz. De asemenea, anchetatorii au ridicat din locuinţele verificate mai multe obiecte folosite în timpul atacului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După trei ore de audieri făcute în cazul atacului de la pizzeria din municipiul Buzău, anchetatorii au obţinut mandate de percheziţie şi au mers la locuinţele celor şase suspecţi, unde au găsit mai multe obiecte care ar fi fost folosite în timpul altercaţiei.

De asemenea, au fost prinşi alţi doi dintre suspecţi.

"În baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău, au fost efectuate 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Buzău. Au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor obiecte contondente (bastoane telescopice, crosa, maceta) şi au fost depistaţi alţi doi participanţi. Se continuă cercetările pentru stabilirea participaţiei persoanelor în incident şi clarificarea tuturor aspectelor cauzei”, a declarat Amalia Călugăru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău.

Cel puţin şase persoane de etnie romă au provocat distrugeri la o pizzerie dintr-un cartier din Buzău, având macete, topoare şi bastoane telescopice, cu care l-au rănit pe patronul localului, căruia i-ar fi cerut taxă de protecţie o mie de euro. Suspecţii au fugit cu două maşini, acestea fiind abandonate în oraş. 

Poliţiştii au reuşit iniţial să prindă trei persoane suspectate că au fost implicate în conflict, acestea fiind duse la audieri la sediul Poliţiei municipiului Buzău.

Surse din rândul anchetei au precizat, pentru News.ro, că printre cele trei persoane duse la audieri se află şi liderul grupării, zis Edison.

Patronul localului a declarat presei că gruparea i-a cerut de mai mult timp taxă de protecţie şi că a depus o plângere la Poliţie din această cauză. Luni, membrii grupării ar fi venit să-l atace pentru că i-a reclamat la Poliţie, dar şi pentru a cere prima tranşă de o mie de euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.