Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt, iar alimentarea cu energie electrică în diferite zone ale municipiului Galaţi a fost întreruptă, marţi seară, în urma unei furtuni puternice, şoferii semnalând probleme în trafic din cauza crengilor căzute pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O furtună puternică a doborât la pământ, marţi seară, mai mulţi copaci în muncipiul Galaţi. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că s-au primit mai multe apeluri la 112, fiind semnalate diferite situaţii de copaci căzuţi sau crengi rupte de vântul puternic.

"Sunt copaci căzuţi în Grădina Publică şi în zona depozitelor. Sunt mai multe apeluri",  a spus Chiriţă.

Pe de altă parte, în mai multe zone ale muncipiului Galaţi alimentarea cu energie electrică s-a întrerupt, dar în unele cartiere furnizarea curentului electric s-a reluat între timp.

Şi în judeţ sunt problemedin cauza furtunii puternice, şoferii semnalând că pe DJ 251, între localităţile Smârdan şi Schela, sunt căzuţi copaci sau crengi pe şosea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.