Sute de persoane s-au îmbrâncit, duminică noapte, la sediul Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Buzău pentru a depune sacii cu buletinele de vot, în ambuscadă unii saci rupându-se. Acolo a fost chemat şi un echipaj SMURD după ce unei persoane i s-a făcut rău. În mulţime era inclusiv o femeie gravidă care a fost scoasă de acolo de forţele de ordine şi lăsată să intre prin altă parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îmbulzeala s-a produs aproape de miezul nopţii, la sediul Biroului Electoral Judeţean din Buzău unde au venit pentru a depune sacii cu buletinele de vot, conform legii, câte patru persoane: preşedintele secţiei de vot, locţiitorul preşedintelui, omul de pază şi operatorul de tabletă.

La un moment dat, întrucât numărul persoanelor strânse la sediul BEJ era foarte mare, s-a produs o busculadă, cu toţii încercând să intre în sediul Consiliului Judeţean, unde este BEJ, pentru a lua bon de ordine, în baza căruia se depun sacii cu buletine.

Îmbulzeala a fost atât de mare încât la un moment dat unei persoane i s-a făcut rău şi a fost nevoie să fie solicitat un echipaj SMURD. De asemenea, o femeie gravidă a fost scoasă din mulţime de un jandarm şi lăsată să intre printr-o altă zonă, unde nu era aglomeraţie.

Din cauza îmbrâncelilor şi a aglomeraţiei, unii saci cu buletine de vot s-au rupt, fără a fi afectate însă şi buletinele de vot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.