Un bărbat din judeţul Alba, acuzat că şi-a lovit concubina şi pe fiica acesteia de 13 ani, a fost reţinut. Poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 5 decembrie 2022, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au fost sesizaţi de către o femeie de 36 de ani, din comuna Şona, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin”, a transmis, marţi, IPJ Alba.  

Sursa citată a precizat că, pe fondul geloziei şi al unor discuţii contradictorii, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi lovit-o pe femeie, dar şi pe fiica acesteia, în vârstă de 13 ani. 

”În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecţie. Faţă de bărbat a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi a fost luată măsura reţinerii”, a mai precizat sursa citată.  

În cursul zilei de marţi, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.