Patru persoane au fost rănite, joi seară, în judeţul Alba, într-un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară care transporta butelii goale şi un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut, joi seară în localitatea Meteş în care au fost implicate un autoturism Mazda şi un camion care transporta butelii goale.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă de terapie intensivă şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. 

Echipele de intervenţie au fost anunţate că în urma accidentului sunt patru persoane rănite, două fiind încarcerate, între care şi o femeie însărcinată.

Până la sosirea echipajelor de pompieri cele două victime încarcerate iniţial au fost scoase din autoutilitară cu ajutorul persoanelor oprite printre care se afla şi un subofiţer ISU.

Toate cele patru victime erau conştiente şi au primit primul ajutor din partea cadrelor medicale, după care vor fi transportate la Unitatea de Primire Urgenţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.