Imagini în care se vede cum o persoană căzută în stradă, pe un bulevard din Alba Iulia, este ocolită de mai mulţi şoferi, fără ca vreunul să oprească să vadă dacă omul aflat pe carosabil are nevoie de ajutor, au fost postate pe reţelele de socializare, luni. În cele din urmă, dintr-un autoturism ies trei persoane care merg să îl ajute pe omul căzut. Conform oficialilor Poliţiei Alba, nimeni nu a sunat la 112 cu privire la acel incident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
VIDEO: Alba24
 
În imaginile postate pe jurnaliştii locali de la Alba 24 şi care au fost filmate luni, de la un balcon dintr-un bloc situat pe bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia, se vede o persoană întinsă pe banda doi a străzii. Pe lângă omul căzut pe şosea trec autovehicule pe prima bandă a bulevardului, în timp ce şoferii aflaţi pe banda de lângă axul drumului, care e blocată, îl ocolesc pe cel căzut, intrând pe contrasens, încălcând marcajul dublu continuu. Trec, astfel, pe lângă bărbat mai multe autovehicule. 
 
În cele din urmă, un autoturism opreşte şi trei persoane ies din acesta pentru a-l ajuta pe cel întins în stradă. 
 
Oficialii Poliţiei judeţene Alba au declarat, luni seară, pentru News.ro că nu au primit niciun apel prin numărul 112 cu privire la un astfel de  eveniment. Conform acestora, o persoană a sunat pe un număr de telefon al Poliţiei pentru a reclama că un om se plimbă pe carosabil în zona respectivă, însă acesta plecase înainte ca poliţiştii să ajungă la locul indicat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.