Două adolescente de 15, respectiv 16 ani au fost rănite, luni, fiind transportate la spital, după ce maşina condusă de una dintre ele s-a răsturnat pe un drum din judeţul Alba. Fata de 16 ani, care nu are permis de conducere, a luat maşina familiei fără ştirea părinţilor, arată primele date din ancheta Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc luni după-amiază, pe drumul judeţean 106K, în localitatea Daia Română din judeţul Alba. 
 
”Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 16 ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, fără să deţină permis de conducere, pe direcţia de mers Sebeş-Daia Română, la kilometrul 6+500 m, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat”, transmite Poliţia judeţeană Alba. 
 
Echipajele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că ambele fete au fost rănite, adolescenta care a condus autoturismul a rămas încarcerată, starea ei fiind gravă, iar după ce a fost scoasă din maşină a fost preluată de elicopterul SMURD. Pasagera în vârstă de 15 ani a fost transportată la spital. 
 
În urma primelor verificări, poliţiştii au constatat că fata de 16 ani nu are permis de conducere şi a luat maşina familiei fără permisiunea părinţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.