Valorile de trafic pe DN 1 sunt mari duminică, atât pe sensul Bucureşti - Braşov, fiind formate coloane de maşini în zona staţiunilor Buşteni, Azuga şi Predeal, cât şi pe cel de întoarcere în Capitală, de la limita cu judeţul Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe sensul de urcare al DN1 Bucureşti-Braşov sunt înregistrate valori ridicate de trafic, fiind formată coloană în mişcare pe raza staţiunilor Buşteni, Azuga şi Predeal. Iar pe sensul către Bucureşti, traficul este intens pe tronsonul kilometric 138 - 132, de la limita cu judeţul Brasov până în staţiunea Buşteni”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Şoferilor li se recomandă următoarele rute alternative pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti:

- DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti - Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti - Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte - Bucureşti;

- DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

”Sfătuim conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, notează reprezentanţii INFOTRAFIC.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.