Adolescenta de 16 ani din Târgu Mureş dată dispărută de mama sa a fost găsită în alt judeţ, poliţiştii stabilind că ea a plecat de acasă de bunăvoie, însoţită de o femeie, căreia i-a cerut ajutorul pentru rezolvarea unor neînţelegeri din familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Mureş, fata de 16 ani din municipiul Târgu Mureş a cărei dispariţie a fost sesizată poliţiştilor, luni, de către mama sa, a fost găsită în alt judeţ.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că minora a plecat de bunăvoie de acasă, însoţită de o femeie adultă, căreia i-a solicitat sprijinul pentru rezolvarea unor neînţelegeri din familie", arată Poliţia Mureş.

Tânăra nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar în acest moment se află în grija autorităţilor statului.

Poliţia Mureş mulţumeşte instituţiilor şi persoanelor care au acordat sprijin pentru găsirea fetei.

Poliţiştii au fost sesizaţi, luni, de o femeie din municipiul Târgu Mureş despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 6.00, fiica sa în vârstă de 16 ani a ieşit din imobil pentru a merge în curte, dar nu a mai revenit.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.