Un adolescent de 14 ani din Ucraina a fost dat dispărut în judeţul Bacău, iar poliţiştii fac apel la populaţie pentru găsirea lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţiştii din Bacău au transmis ulterior că minorul a fost găsit în vama Siret, judeţul Suceava.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Poliţiştii băcăuani au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a minorului Maksym Titarenko, de 14 ani, din Ucraina. La data de 26 iulie a.c, tânărul ar fi plecat voluntar din comuna Hemeiuş, însă nu a revenit până în prezent”, a transmis, marţi seară, IPJ Bacău.  

Poliţiştii au transmis şi semnalmentele adolescentului: 1,75 m înălţime, 50 kg , păr şaten, ochi verzi. 

La data plecării era îmbrăcat cu tricou negru, pantaloni negri, geacă verde de camuflaj şi avea asupra sa un rucsac de culoare roşie.  

”Cetăţenii care pot furniza informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispecerat IPJ Bacău, tel 0234.202000 sau să apeleze 112”, au mai transmis poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.