Salvamontiştii intervin, joi seară, pentru salvarea unei turiste în vârstă de 58 de ani care a căzut în zona Vârfului Iezarul Caprei, din Munţii Făgăraş şi care s-a lovit puternic la cap, a informat şeful echipei Salvamont Sibiu, Adrian David. În zonă, este pregătit şi elicopterul SMURD pentru intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În acest moment este în derulare o acţiune de salvare a unei turiste de 58 de ani, care a căzut în zona Vârful Iezarul Caprei, din Munţii Făgăraş. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever", a precizat Adrian David, şeful Salvamont Sibiu.

Potrivit sursei citate, la acţiune intervin membri ai echipelor Salvamont Sibiu şi Argeş.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Şeful Salvamont Sibiu a mai informat că elicopterul SMURD Craiova este în zonă pentru intervenţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.