Un tânăr de 18 ani a fost rănit într-un accident produs, marţi după-amiază, pe DN 1B, în judeţul Prahova, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism al cărui şofer nu a acordat prioritate. Şoferul care a provocat accidentul avea o concentraţie alcoolică de 1,11 miligrame pe litru alcool pur în aerul respirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în zona oraşului Mizil din judeţul Prahova, la intersecţia dintre DN 1B şi drumul judeţean 149. Primele date arată că şoferul unui autoturism care a vrut să intre pe drumul naţional nu a acordat prioritate de trecere şi s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar şi la volanul căruia se afla în un tânăr de 23 de ani.
 
Poliţiştii au constatat că şoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 39 de ani, este beat, iar aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 18 ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar, a fost rănit, fiind transportat la spital. 
 
Circulaţia în zona accidentului se desfăşoară cu dificultate la ora transmiterii acestei ştiri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.