Patru persoane au fost rănite, vineri, după ce un TIR şi două maşini s-au ciocnt, pe Drumul Naţional 2, între localităţile Şindriliţa şi Lilieci, judeţul Ilfov, fără ca vreo victimă să fi rămas încarcerată. Un bărbat de 40 de ani a suferit leziuni la nivelul capului şi va fi preluat de la locul accidentului de un elicopter SMURD care-l va transporta la Spitalul Floreasca din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşt-Ilfov, un accident rutier s-a produs, vineri, între localităţile Şindriliţa şi Lilieci, de pe DM 2, fiind implicate au autotren şi două autoturisme.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de la Buzău, Ialomiţa şi Ilfov. Patru persoane au fost rănite, dar sunt conştiente.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Un bărbat de 40 de ani a suferit mai multe cotuzii la nivelul capului şi va fi preluat de un elicopter SMURD care-l va transporta la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Un alt bărbat de 40 de ani acuză dureri la nivelul capului şi la bazin, o femeie de  45 de ani este posibil să fi suferit fractură de claviculă, iar o femeie de 83 de ani are fractură de piramidă nazală. Cele trei persoane vor fi transportate la spitalele Floreasca şi Pantelimon 2.

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au anunţat că la locul accidentului circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe câte o bandă pe sens.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.