Trei persoane au fost rănite sâmbătă, pe DN2 C, în judeţul Buzău, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un tractor cu două remorci care a ieşit de pe un teren agricol pentru a traversa drumul naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele date, un autoturism ce se deplasa pe DN2C din direcţia Ialomiţa către Buzău şi care era condus de un şofer bucureştean de 29 de ani a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (tractor cu două remorci) care ar fi ieşit de pe un teren agricol în intenţia de a traversa drumul naţional.

Tractorul era condus de un bărbat de 61 de ani din Padina.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 3 persoane: şoferul turismului şi doi pasageri din maşina acestuia - o tânără de 26 de ani, respectiv un bărbat de 52 de ani din Padina.

Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, în cazul şoferului tractorului aparatul indicând o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.