O persoană a murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident petrecut vineri la prânz în zona localităţii ieşene Podu Iloaiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Din primele informaţii, şoferul unui autoturism ar fi făcut o depăşire imprudentă, apoi a intrat în coliziune cu alte două maşini.
Şoferul de 60 ani care a efectuat defectuos manevra de depăşire a murit, în timp ce doi bărbaţi de 64 de ani, respectiv 54 de ani au fost răniţi grav, fiind duşi la spitale din Iaşi.
La faţa locului au fost trimise o autospecială de intervenţie şi descarcerare din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.
Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri timp de câteva zeci de minute, coloana de maşini întinzându-se pe mai mulţi kilometri.
Poliţiştii rutieri au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.
Pe drumul dintre Iaşi şi Podu Iloaiei au loc frecvent accidente grave, porţiunea respectivă fiind cunoscută şi sub numele de Şoseaua Morţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.