Două persoane au fost rănite într-un accident produs marţi pe drumul naţional 1, pe serpentinele de la Posada, unde un TIR şi un autoturism s-au ciocnit. Traficul pe DN 1 este îngreunat, mergându-se în coloană pe ambele sensuri în zona staţiunilor montane, iar centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că este posibil ca circulaţia să fie blocată în momentul în care autotrenul va fi tractat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, marţi, un autotren care cobora dinspre staţiunile montane către Ploieşti s-a ciocnit cu un autoturism care urca spre munte, accidentul având loc pe DN 1, pe serpentinele de la Posada.

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Din primele informaţii, traumatismele suferite de victime nu le pun viaţa în pericol.

Accidentul s-a produs în zona de pe mijlocul drumului, astfel încât poliţiştii nu au stabilit dacă şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens acroşând autoturismul sau conducătorul autoturismului este cel care a părăsit sensul său de mers.

În urma acestui accident, circulaţia pe DN 1 se desfăşoară ”cu mare dificultate”, anunţă centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Traficul rutier pe DN 1 era deja îngreunat, pe ambele sensuri, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile de pe Valea Prahovei şi spre judeţul Braşov. 

Potrivit centrului Infografic al Poliţiei Române, pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Sinaia şi Buşteni, iar în sens invers între Predeal şi Buşteni. Autovehiculele rulează cu viteză redusă şi în Predeal, la intersecţia cu drumul de acces către pârtia Clăbucet.

Şoferii care se îndreaptă dinspre Bucureşti şi Ploieşti către Braşov sunt sfătuiţi să folosească DN 1A Ploieşti – Vălenii de Munte –Cheia – Săcele. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.