Cinci persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, după ce un TIR a lovit două maşini, accidentul având loc pe raza localităţii ieşene Cristeşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Două autoturisme au oprit într-o intersecţie pentru schimbarea direcţiei de mers, acestea fiind lovite din spate de un TIR încărcat cu mobilă. Potrivit unor martori oculari, TIR-ul nu ar fi frânat, lovind violent cele două maşini.
Reprezentanţii ISU Iaşi afirmă că în accident au fost implicate în total şapte persoane, dintre care cinci au fost rănite. Dintre răniţi, doi sunt copii. Cele cinci victime sunt conştiente şi au fost transportate la spital.
La faţa locului a intervenit secţia de pompieri din Paşcani, cu o autospecială de intervenţie, dar şi cu o maşină de descarcerare. De asemenea, în zonă au fost trimise două ambulanţe.
Şoferul TIR-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 
Poliţia a declanşat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.