Şoferul unui autoturism care circula, joi, într-o intersecţie din municipiul Sibiu a vrut să depăşească o maşină care vira la stânga, a acroşat-o, iar autoturismul său a fost proiectat în trei maşini parcate. Între acestea se afla un pieton care a fost rănit, iar traficul în intersecţie este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat, joi, că într-o intersecţie din municipiul Sibiu s-a produs un accident în care au fost implicate matru maşini şi o autoutilitară.

Patru autoturisme şi o autoutilitară s-au ciocnit, joi, într-o intersecţie din municipiul Sibiu, iar un pieton   a fost rănit.

”Şoferul unui autoturism condus spre Piaţa Cibin s-a angajat în depăşirea unui autoturism care vira la stânga, l-a acrosat şi a fost proiectat în alte trei maşini parcate pe partea stângă”, au anunţat polişiştii.

Potrivit acestora, un pieton care se afla între două dintre maşinile parcate a fost rănit, iar traficul în intersecţia respectivă este blocat.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.