Un accident rutier a avut loc, duminică, în Capitală, după ce conducătorul unei autospeciale de poliţie, care se deplasa având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, pe Bd. Nicolae Grigorescu, la intersecţia cu Aleea Barajul Cucuteni, a intrat în coliziune cu un autovehicul. Patru persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului, două dintre victime aflându-se în autospeciala de poliţie şi două în celălalt autovehicul. Niciun poliţist nu a fost rănit. Conducătorii a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, astăzi, în jurul orei 17:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Bd. Nicolae Grigorescu-Aleea Barajul Cucuteni.

”Din informaţiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliţie, ce aparţine Secţiei 9 Poliţie, care se deplasa având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, pe Bd. Nicolae Grigorescu, la intersecţia cu Aleea Barajul Cucuteni, a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma accidentului de circulaţie, a rezultat rănirea a patru persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Poliţia.

Două dintre victime se aflau în autospeciala de poliţie şi erau transportate către Secţia 9 Poliţie şi celelalte două, în autovehicul implicat în accident. Conducătorii a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

”În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie”, mai precizează Poliţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.