Ziua de naştere a actorului Danny DeVito, 17 noiembrie, va fi celebrată anual în New Jersey, statul american în care s-a născut şi a crescut artistul, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria din oraşul Asbury Park, unde a crescut actorul, l-a celebrat pe artist, sâmbătă seară, declarând ziua sa de naştere drept „Ziua Danny DeVito”.

Această distincţie a fost anunţată în timp ce DeVito a fost prezent la Festivalul de Muzică şi Film din Asbury Park.

„Danny nu a uitat niciodată de unde a venit”, a spus Phil Murphy, guvernator al statului New Jersey, în cadrul festivalului.

Născut pe 17 noiembrie 1944, în Neptune Township, New Jersey, Daniel Michael DeVito, Jr. este un actor şi cineast american. El a devenit cunoscut pentru interpretarea dispecerului de taxi Louie De Palma în serialul de televiziune „Taxi” (1978–1983), performanţă pentru care a fost recompensat cu un Glob de Aur şi un premiu Primetime Emmy.

El mai este cunoscut, între altele, pentru apariţiile sale în producţii precum „Oameni de tinichea/ Tin Men”, „Arunc-o pe mama din tren/ Throw Momma from the Train” (pentru care a fost şi regizor, n.r.), „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo's Nest” al lui Milos Forman, din distribuţia căruia face parte şi Jack Nicholson,  „Noroc criminal/ Ruthless People”, „Omul din Lună/ Man on the Moon”, „Vorbe de alint/ Terms of Endearment”, „Idilă pentru o piatră preţioasă/ Romancing the Stone”, „Gemenii/ Twins” (din distribuţia căruia face parte şi Arnold Schwarzenegger, n.r.) „Batman se întoarce/ Batman Returns”, „Uite cine vorbeşte acum!/ Look Who's Talking Now”,  „Banii altora/ Other People's Money”, „Un mafiot la Hollywood/ Get Shorty”, „Dă-te mare  şi tare!/ Be Cool”, „L.A. Confidential”, „Matilda” şi „It's Always Sunny in Philadelphia”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.