Grupurile Wu-Tang Clan, Public Enemy şi De La Soul vor susţine anul acesta turneul „Gods of Rap”, în care îşi vor celebra cele mai cunoscute albume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneul va începe în luna mai, în Marea Britanie - Londra, Machester şi Glasgow fiind primele oraşe anunţate.

Wu-Tang va marca a 25-a aniversare a albumului „Enter The Wu-Tang (36 Chambers)”. De cealaltă parte, Public Enemy sărbătoreşte 30 de ani de la lansarea „It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back”, iar De La Soul, trei decenii de la „3 Feet High and Rising”.

Grupul Wu-Tang este listat ca headliner oficial, iar DJ Premier este gazda celor trei evenimente.

„Acest turneu va crea o moştenire, este un moment. Grupurile sunt cele mai mari ale genului, toate marchează aniversări importante ale celor mai bune albume ale lor şi tind să cred că este pentru prima dată când sunt împreună pe acelaşi afiş”, a declarat Chris Wareing, reprezentant al companiei organizatoare SJM, citat de consequenceofsound.net.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.