Woody Allen, persoană non grata în Statele Unite după ce a fost acuzat de agresiune sexuală de fiica sa adoptivă Dylan Farrow, revine în Europa pentru a filma cel de-al 53-lea lungmetraj al său în care vor juca actorii Louis Garrel, Sergi López, Elena Anaya, Gina Gershon şi Christoph Waltz în distribuţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cineastul newyorkez va filma în Spania noua sa comedie romantică. 

Potrivit informaţiilor furnizate de Le Parisien şi de Satellifax, cineastul va colabora cu Louis Garrel, Sergi López ("Harry, un ami qui vous veut du bien"), Elena Anaya ("La piel que habito", "Wonder Woman"), Gina Gershon ("Riverdale") şi Christoph Waltz ("Django Unchained").

Filmările vor debuta în iulie, în regiunea San Sébastian din Spania. 

Aflat în conflict cu Amazon, din cauză că este investigat pentru încălcare abuzivă de contrat, Allen s-a alăturat grupului spaniol Mediapro care a produs deja "Vicky Cristina Barcelona" şi "Midnight in Paris". 

Cel mai recent film al său, "A Rainy Day in New York, cu Timothée Chalamet, Elle Fanning şi Jude Law, terminat după un an, va fi lansat în Franţa pe 18 septembrie, în Italia, pe 3 octombrie, şi în Germania, în toamnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.