Cineastul Woody Allen şi Amazon au ajuns la o înţelegere pentru a finaliza procesul privind acordul de colaborare pe care compania dorea să îl suspende înainte de termen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două părţi au depus, vineri seară, acte la o curte de justiţie din New York prin care cereau anularea cazului în care erau cerute daune, informează The Hollywood Reporter. 

Nu au fost dezvăluiţi termenii înţelegerii.

Allen a dat în judecată compania în luna februarie. El a susţinut că Amazon nu poate justifica anularea acordului de a lansa următoarele 4 filme ale sale şi a cerut daune între 68 şi 73 de milioane de dolari.

Comentariile cineastului privind mişcarea #MeToo au reprezentat motivul pentru care Amazon a dorit terminarea contractului.

Allen, care a fost acuzat în trecut de fiica adoptiva Dylan Farrow de abuz sexual, învinuire nedovedită şi negată permanent de cineast, şi-a exprimat simpatia faţă de fostul producător Harvey Weinstein, aflat în centrul unui uriaş scandal sexual la Hollywood. Compania susţine că afirmaţiile făcute de Allen au sabotat eforturile de promovare a filmului „A Rainy Day in New York”, lansat toamna aceasta.

Un judecător federal din Manhattan a decis la finalul lunii iulie să respingă patru dintre cele opt solicitări făcute de Woody Allen în procesul intentat Amazon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.