Wes Anderson, un cineast celebru pentru filmele sale cu imagini extrem de colorate, şi actorul Adrien Brody, premiat cu Oscar, au realizat o reclamă de Crăciun pentru brandul H&M, care seamănă mai mult cu un scurtmetraj decât cu un clip publicitar clasic, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua reclamă de Crăciun a brandului H&M prezintă un grup de persoane care călătoresc cu trenul, a căror călătorie înregistrează o întârziere foarte mare din cauza condiţiilor meteorologice. Reclama a impresionat deja pe reţelele de socializare şi a generat până la ora transmiterii acestor informaţii, în prima zi de difuzare, aproape 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe măsură ce reclamele de Crăciun ale marilor companii şi branduri au devenit tot mai elaborate în fiecare an, H&M a dorit să îşi ridice nivelul pentru sezonul 2016.

Nu este cunoscut bugetul cheltuit de H&M pentru această campanie publicitară, însă cel mai recent film regizat de Wes Anderson, ”The Grand Budapest Hotel” - în care a jucat şi Adrien Brody -, a obţinut încasări de 175 de milioane de dolari pe plan mondial.

La fel ca în cazul reclamelor produse de alte branduri celebre precum John Lewis, Sainsburys şi Marks and Spencer, managerii de la H&M au dorit să se asigure că intriga reclamei lor generează privitorului un sentiment de apropiere şi căldură între oameni.

”Această poveste ar putea să rezoneze cu privitorii poate mai mult ca niciodată, într-o perioadă în care cu toţii putem să facem o faptă bună, oferind o îmbrăţişare unui străin”, a declarat actorul Adrien Brody într-un comunicat oficial al brandului H&M.

Noua reclamă de Crăciun a brandului H&M are deja admiratori pe internet.

”Nu am văzut niciodată un film regizat de Wes Anderson, dar tocmai am văzut reclama de la H&M şi acum vreau să văd toate filmele sale. Iubesc felul în care a realizat imaginea acestei reclame”, a scris pe Twitter internautul Christian Dobbins.

”Această reclamă pentru H&M făcută de Wes Anderson este cel mai bun lucru de Crăciun pe care l-am văzut după mulţi ani”, a adăugat internautul Josh Dorian.

Însă nu toţii au fost de acord, un alt internaut publicând pe contul de Facebook al brandului H&M următorul mesaj: ”Mă simt dezamăgit. Nu simt cu adevărat Crăciunul 2016. E prea plicticos”.

Wes Anderson, născut pe 1 mai 1969, este un regizor, scenarist, actor şi producător de film american. Filmele sale sunt renumite pentru stilul lor narativ original şi, mai ales, pentru calitatea vizuală a imaginii. Cineastul american a fost nominalizat de şase ori la premiile Oscar datorită unor filme spectaculoase, precum ”The Royal Tenenbaums”, ”Fantastic Mr. Fox”, ”Moonrise Kingdom” şi ”The Grand Budapest Hotel”.

Adrien Brody, născut pe 14 aprilie 1973, este un actor american, devenit celebru după ce a jucat rolul principal în filmul ”Pianistul/ The Pianist” (2002), de Roman Polanski, pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, la vârsta de 29 de ani, devenind cel ma tânăr laureat al acestei categorii. Adrien Brody este, de asemenea, singurul actor american care a câştigat premiul César, cea mai înaltă distincţie cinematografică franceză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.