Fostul producător de film Harvey Weinstein, care este judecat în prezent de un tribunal din Manhattan pentru agresiune sexuală, a transmis mai multor apropiaţi un e-mail în care îi atacă pe procurori şi descrie anul acesta drept cel mai rău coşmar al vieţii lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conţinutul e-mailului a fost publicat miercuri de New York Times. „Am avut un an dat naibii, cel mai rău coşmar al vieţii mele”, a spus Weinstein între altele. Avocatul lui, Benjamnin Brafman, a transmis că mesajul a fost destinat câtorva prieteni apropiaţi.

În acelaşi e-mail, Weinstein vorbeşte şi despre procurorii care i-au adus cinci capete de acuzare. El a pledat nevinovat şi neagă că ar fi întreţinut relaţii sexuale neconsimţite.

„După cum puteţi vedea din aceste articole”, a scris Weinstein, „poliţia a jucat un rol foarte dificil în anchetarea mea. Articolele vorbesc de la sine, dar aş vrea să vorbesc cu tine la telefon, dacă ai timp. Este mai mult decât atât în povestea asta... Apreciez confidenţialitatea”.

NY Times nu a precizat la ce articole făcea referire mogulul.

Următoarea audiere a lui Harvey Weinstein la tribunal este programată pentru 20 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.