Warren Beatty, legendarul actor din "Bonnie and Clyde" şi regizorul premiat cu Oscar pentru "Reds", a fost acuzat săptămâna aceasta că a agresat sexual în 1973 o adolescentă, care avea pe atunci 14-15 ani, scrie The New York Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit plângerii, depusă luni la Curtea Superioară din Los Angeles, actorul, care avea 35 de ani la momentul faptelor, şi-ar fi folosit statutul de vedetă pentru "a seduce, manipula, exploata şi constrânge (o minoră) la actul sexual". 

Purtătorul de cuvânt al actorului în vârstă de 85 de ani nu a comentat acuzaţia. Reclamanta, Kristina Charlotte Hirsch, asigură că agresiunea a avut loc la câteva luni după întâlnirea ei cu Warren Beatty pe platourile de filmare din Los Angeles.

Se pare că Warren Beatty a complimentat-o ​​pentru aspectul ei fizic înainte de a-i oferi numărul de telefon. Atunci ar fi invitat-o ​​în camera lui de hotel. De asemenea, s-ar fi oferit să o ajute cu temele şi ar fi invitat-o ​​la plimbări cu maşina.

Kristina Charlotte Hirsch detaliază în plângerea ei interacţiunile lor, care includ "felaţie, acte sexuale simulate şi act sexual forţat". Ea încă susţine că suferă de "tulburări emoţionale, fizice şi psihologice" la patruzeci de ani de la fapte şi depune o plângere pentru despăgubiri. 

Deşi Warren Beatty nu este menţionat în mod explicit în dosar, acesta îl prezintă pe inculpat ca un actor nominalizat la Oscar pentru rolul său din "Bonnie and Clyde", filmul care l-a făcut pe Warren Beatty vedetă în 1968.

Fratele mai mic al actriţei Shirley McLaine, Warren Beatty a fost una dintre figurile principale de la Hollywood între anii 1960 şi 1980. El este, de asemenea, cunoscut pentru numeroasele sale cuceriri - biograful său, Peter Biskind estimând în 2010 că actorul a avut relaţii sexuale cu aproape 12.775 de femei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.