Warner Bros. a anunţat lansarea a trei dintre viitoarele sale producţii: prequelul "Mad Max: Fury Road", de George Miller, intitulat "Furiosa", o adaptare muzicală a "The Color Purple" şi filmul de familie "Coyote vs. Acme". Toate vor fi lansate în cinematografe în 2023, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Furiosa", cu Anya Taylor-Joy în rolul titular, este programat să fie lansat pe 23 iunie. Animaţia live-action hibrid "Coyote vs. Acme" va debuta pe 21 iulie iar "The Color Purple" va ajunge în cinematografe în jurul vacanţei de iarnă pe 20 decembrie. 

La începutul lunii decembrie, Warner Bros. a dezvăluit planurile pentru 2021 - inclusiv "The Matrix 4", "Dune" şi "The Suicide Squad" - care vor fi vizionate simultan pe platforma de streaming a companiei HBO Max şi în cinematografe. 

Studioul a numit strategia de lansare fără precedent, una care a adus critici din toate colţurile Hollywoodului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.