Trupa Viţa de Vie lansează, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări, un joc personalizat şi o coloană sonoră în 8 biţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jocul îi prezintă pe cei cinci membri ai trupei în încercarea de a parcurge un turneu prin 17 oraşe, în timp ce sunt atacaţi la probele de sunet de peste 30 de personaje diferite. Cel care intră în joc trebuie să le transforme pe acestea în fani. Fiecare membru al trupei are superputeri, care poate fi îmbunătăţite.

„«Soundcheck Attack» a fost produs de extratereştrii de la Deadlime şi este un cadou pentru fanii noştri, cei care au fost alături de noi în aceşti 25 de ani incredibili”, a spus Adrian Despot, potrivit unui comunicat.

Jocul este disponibil în varianta desktop şi poate fi descărcat gratuit în Google Play şi App Store.

Coloana sonoră a jocului - „Soundtrack Attack (8-bit)” - va fi disponibilă pe toate platformele digitale, din 19 martie, şi va fi precedată de lansarea primului single, „Iamma (8-bit)”, pe 12 martie.

Viţa de Vie, fondată în 1996, înseamnă: Adrian Despot - chitară şi voce, Sorin Tănase - tobe, Cezar Popescu - chitară, Adrian Ciuplea - bas şi Mihai Ardelean - clape. Discografia grupului cuprinde titlurile „Rahova" (1997), „Fenomental" (1999), „Lucky Nights Live" (împreună cu formaţia Timpuri Noi, 2000), „Exxtra" (2001), „Doi" (2002), „9704" (2004), „Egon" (2007), „Fetish" (2010), „Acustic" (2013) şi „Şase/ Şase” (în două părţi, 2016 şi 2018).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.