Viţa de Vie, Alternosfera, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Coma, Grimus, Urma, Jurjak, Toulouse Lautrec, ZMEI3, Lucia, The Kryptonite Sparks, Pinholes, Rockabella, Dimitri’s Bats, Theodore (Grecia), Melting Dice, Alex and Fat Penguins sunt cei care vor cânta la festivalul de rock alternativ Living Rock, în weekendul 20-22 august, pe plaja Tuzla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul la festival se va face pe bază de bilet de acces pentru o zi sau abonament pe trei zile, alături de certificatul de vaccinare sau test negativ de Covid. Abonamentul oferă acces gratuit în zona de camping a festivalului.

Biletele şi abonamentele achiziţionate anul trecut pentru ediţia 2020 rămân valabile pentru ediţia 2021.

Abonamentele şi biletele sunt puse în vânzare pe: iabilet.ro.

Reciclad`OR completează componenta sustenabilă şi alternativă a festivalului. Astfel, participanţii sunt încurajaţi să recicleze la punctele de colectare selectivă, amplasate pe toată plaja Tuzla, pe tot timpul evenimentului. Cu ajutorul voluntarilor, organizatorii vor putea să-şi respecte promisiunea de a lăsa totul aşa cum a fost la sosirea participanţilor. Mai mult, pe lângă activităţile de reciclare selectivă, participanţii vor fi implicaţi în diferite activităţi eco friendly.

Festivalul Living Rock, unicul festival de alternativ de la mare, are ca scop promovarea scenei underground din România şi sprijinirea artiştilor din zona de rock alternativ. Evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.