Violonistul şi compozitorul Edvin Marton va concerta pe 20 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele pentru spectacolul „Stradivarius Concert Show” au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 65 şi 270 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul este programat să înceapă la ora 19.30.

Edvin Marton va interpreta, între altele, „Tosca Fantasy”, „Godfather” şi „Love In Venice”, la o vioară Stradivarius evaluată la 7 milioane de dolari, realizată de celebrul lutier Antonio Stradivari în anul 1699. 

Alături de Edvin Marton, pe scena Sălii Palatului va urca Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Nu este prima dată când muzicianul de origine maghiară în vârstă de 43 de ani colaborează cu artişti români. El a mai lucrat cu nume precum Phoenix, Iris, Smiley şi Marius Moga.

Câştigător al unui premiu Emmy pentru cea mai bună compoziţie originală, Edvin Marton a cunoscut succesul internaţională odată cu proiectul realizat împreună cu patinatorul rus Evgeni Plushenko şi după câştigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti pot fi cumpărate de la Sala Palatului şi din reţeaua Eventim, la preţuri de 65, 100, 150, 220 şi 270 de lei. Până pe 15 februarie se acordă o reducere de 20% pentru fiecare bilet cumpărat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.