Actorii Viola Davis, Margot Robbie, Laura Dern, Emma Stone şi Mahershala Ali se numără între cei care vor înmâna trofeele Oscar la gala din 4 martie de la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chadwick Boseman, Jennifer Garner, Greta Gerwig, Tiffany Haddish, Tom Holland, Kumail Nanjiani şi Daniela Vega vor urca, de asemenea, pe scenă, pentru a anunţa câştigători.

Anunţul a fost făcut vineri de producătorii ceremoniei, Producers Michael De Luca şi Jennifer Todd.

„Fie că revin pe scena Oscarurilor, ori se vor afla acolo pentru prima dată, fiecare dintre aceşti artişti va aduce propria energie”, a transmis De Luca. „Contribuţia lor va face ca seara să fie memorabilă”.

Unii dintre cei care vor anunţa câştigătorii se numără şi între nominalizaţii ediţiei de anul acesta, ca Greta Gerwig, selectată la categoria „cel mai bun regizor”, pentru filmul „Lady Bird”, care concurează la numeroase categorii.

„The Big Sick” al lui Nanjani se află în cursa pentru trofeul categoriei „cel mai bun scenariu”, iar Robbie este nominalizată la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru „I, Tonya”. Daniela Vega este protagonista lungmetrajului chilian „Una mujer fantastica”, ce concurează la categoria „cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza”.

Cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar va fi găzduită de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel.

Ceremonia, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, va fi difuzată în România în direct şi în exclusivitate, în noaptea dintre 4 şi 5 martie, de Digi24 şi Digi Film.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.