Actorul american Vin Diesel, unul dintre starurile francizei ”Furios şi iute”, a generat numeroase controverse, după ce a flirtat cu o jurnalistă braziliană, Carol Moreira, în timpul unui interviu pe parcursul căruia starul hollywoodian a complimentat-o de mai multe ori pe vedeta platformei YouTube pentru aspectul ei fizic şi a invitat-o la o cină romantică, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vin Diesel, în vârstă de 49 de ani, a acordat acel interviu pentru a-şi promova cel mai recent film, ”xXx: The Return of Xander Cage”, ce va fi lansat pe marile ecrane în ianuarie 2017.

În timpul interviului, ce a avut o durată de aproximativ 10 minute, Vin Diesel a întrerupt-o de mai multe ori pe Carol Moreira, în timp ce jurnalista braziliană îi adresa întrebări despre cariera lui.

”Dumnezeule, eşti atât de frumoasă! E atât de frumoasă, băieţi, nu-i aşa? Cum aş putea să dau acest interviu, priviţi cum arată această femeie! Vorbeşte cu mine, draga mea!”, a spus starul hollywoodian, în momentul în care jurnalista îl invitase să vorbească despre modul în care Tom Hanks l-a ajutat la începutul carierei sale de la Hollywood.

Carol Moreira, vizibil jenată, a încercat să readucă discuţia la un nivel profesional, însă actorul i-a ignorat încă o dată întrebarea, rugând-o să îi spună povestea vieţii ei. 

”Spune-mi povestea ta, hai să plecăm de aici, hai să luăm masa împreună!”, a spus Vin Diesel.

”A început să îmi facă complimente, la mijlocul interviului. Mi-a spus că eram drăguţă, apoi a întrerupt interviul de trei ori pentru a-mi vorbi despre cât de frumoasă sunt eu”, a relatat jurnalista braziliană.

”Am râs, dar mă simţeam complet inconfortabil. Nu prea ştiam ce trebuia să fac. Am râs pentru că era o situaţie foarte delicată. Nu mi-a plăcut. În acel moment nu am ştiut cum să reacţionez, dar pe înregistrare s-a văzut că nu mă simţeam confortabil. Nu a fost deloc amabil din partea lui că mi-a întrerupt şirul întrebărilor”, a adăugat ea.

În cele din urmă, Carol Moreira a reuşit să îl liniştească pe actor, adresându-i o întrebare despre viitorul francizei ”Furios şi iute”.

Cu toate acestea, la finalul interviului, Vin Diesel ”a recidivat” încă o dată: ”Te iubesc. O iubesc, băieţi, e atât de al dracului de sexy. Nu mai pot să acord acest interviu, priviţi cât e de frumoasă!”.

Agentul de presă al actorului nu a făcut deocamdată nicio declaraţie despre acest incident.

Vin Diesel are de la începutul anilor 2000 o relaţie cu modelul mexican Paloma Jimenez. Cei doi au împreună trei copii - Hania Riley, născută în aprilie 2008, Vincent Sinclair, născut în 2010, şi Pauline, născută în martie 2015.

Mark Sinclair, cunoscut drept Vin Diesel, este actor şi producător de film. S-a născut pe 18 iulie 1967, în California. Este cunoscut pentru rolurile din franciza ”Furios şi iute”, filme care au avut un răsunător succes de casă şi pentru care a primit mai multe premii. Vin Diesel a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, pe 26 august 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.