Videoclipul piesei „Rap God” a lui Eminem, lansat în noiembrie 2013, a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe platforma YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul piesei incluse pe albumul „The Marshall Mathers LP 2” este unul dintre cele 30 care au depăşit cifra de 1 miliard de vizualizări, iar Eminem este al doilea rapper prezent în această listă, după Wiz Khalifa, al cărui „See You Again” a atins pragul în 2015, iar acum are 4,4 miliarde de vizualizări.

În urmă cu patru săptămâni, rapperul american a lansat cel de-al 11-lea album de studio, „Music to Be Murdered By”, care ocupă acum a treia poziţie în Billboard 200.

Recent, Eminem a fost invitatul supriză al galei premiilor Oscar, pe 9 februarie, unde a cântat piesa „Lose Yourself”, pentru care a câştigat un trofeu din partea Academiei americane de film în 2003.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.