Numele fostei cântăreţe Victoria Beckham, membră a grupului Spice Girls, devenită în ultimii ani o foarte apreciată creatoare de modă, se regăseşte pe Lista Onorurilor Reginei (Queen’s Honours List), o listă anuală de personalităţi care vor fi recompensate de regina Elizabeth a II-a. Vedeta britanică va primi în 2017 Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru servicii deosebite aduse industriei modei şi pentru implicarea sa în diverse programe şi acţiuni de caritate, informează site-ul revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Victoria Beckham va călca pe urmele soţului ei, fostul fotbalist englez David Beckham, care a primit aceeaşi distincţie în anul 2003. ”Sunt încântată şi recunoscătoare pentru acest premiu”, a declarat vedeta britanică, în vârstă de 42 de ani.

După ce a dominat industria muzicală în calitate de membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham a devenit o personalitate marcată şi în industria modei.

Creaţiile sale vestimentare sunt purtate de unele dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Anna Kendrick şi Kate Winslet. 

Victoria Beckham este apreciată şi pentru acţiunile sale umanitare şi a primit titlul de ambasador al bunăvoinţei pentru ONUSIDA, un program al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) care luptă împotriva pandemiei de HIV/ SIDA.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Anul trecut, brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică - Brooklyn, născut pe 4 martie 1999, Romeo, născut pe 1 septembrie 2002, Cruz, născut pe 20 februarie 2005, şi Harper, născută pe 10 iulie 2011. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.