UPDATE: Lisa Marie Presley, care a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a fost găsită la domiciliu în stop cardiac, se află la terapie intensivă, este în comă indusă şi este susţinută în viaţă de aparate, cu ajutorul unui stimulator cardiac, anunţă TMZ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor TMZ, Lisa Marie Presley s-a plâns joi dimineaţa devreme de dureri de stomac, care au devenit din ce în ce mai intense. Sursele au ţinut să precizeze că nu a fost vorba despre o tentativă de sinucidere.

Într-o declaraţie pentru revista People, mama ei, Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, a spus: "Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost transportată de urgenţă la spital. Ea primeşte acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să o pomeniţi pe ea şi pe familia noastră în rugăciunile voastre. Simţim rugăciunile din întreaga lume şi cerem intimitate în acest moment", a adăugat ea.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a fost spitalizată joi în California, după ce a suferit un stop cardiac, anunţă site-ul TMZ, specializat în ştiri despre vedete.

Cântăreaţa şi autoarea în vârstă de 54 de ani a fost resuscitată la domiciliu de serviciile de urgenţă, după care a fost transportată la spital.

TMZ a aflat că Lisa Marie Presley a intrat „în stop cardiac total”, i s-a administrat epinefrină cel puţin o dată, ceea ce a ajutat-o să-şi recapete pulsul, iar apoi a fost dusă la spital.

Menajera Lisei Marie ar fi fost cea care a găsit-o inconştientă în dormitorul ei. Fostul soţ al Lisei, Danny Keough, a fost cel care a efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea paramedicilor. Chiar dacă sunt despărţiţi, ei locuiesc împreună de ceva timp, iar Danny tocmai se întorsese acasă după ce a dus copiii la şcoală.

Nu este clar care este starea ei în acest moment, dar primeşte tratament, iar mama sa, Priscilla, a venit la spital la căpătâiul fiicei sale.

Cântăreaţa a participat marţi, alături de mama sa, Priscilla, la ceremonia Globurilor de Aur, unde actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic, pentru interpretarea strălucită a rolului lui Elvis, legenda rock and roll-ului, în filmul biografic omonim.

Lisa Marie Presley este singurul copil al lui Elvis Presley şi al actriţei Priscilla Presley, precum şi singura moştenitoare a averii tatălui său. Lisa Marie Presley a urmat o carieră în domeniul muzical şi a lansat trei albume şi single-uri, inclusiv duete cu tatăl ei, folosind piese lansate de acesta înainte de a muri.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită cu muzicianul Danny Keough, cu cântăreţul Michael Jackson, cu actorul Nicolas Cage şi cu producătorul muzical Michael Lockwood.

Ea a avut patru copii, între care actriţa Riley Keough, care are 33 de ani. Fiul ei, Benjamin Keough, s-a sinucis în iulie 2020 la vârsta de 27 de ani, iar Lisa Marie a povestit despre cât de traumatizantă a fost pentru ea această experienţă. Lisa Marie Preseley mai are o pereche de gemene, în vârstă de 14 ani, cu producătorul Michael Lockwood.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.