Una dintre fiicele cântăreţei Madonna, Mercy James, în vârstă de 10 ani, a câştigat patru medalii la un concurs de gimnastică pentru juniori, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta americană, în vârstă de 58 de ani, s-a aflat în public şi a încurajat-o pe fiica ei adoptată din Malawi, în timpul competiţiei.

Apoi, Madonna a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu Mercy James care avea la gât cele patru medalii câştigate în cadrul acelui concurs. ”Mercy James a venit acasă cu patru medalii!”, a scris cântăreaţa în textul ce însoţeşte acea fotografie.

Vedeta a publicat şi o fotografie care o arată pe Mercy James lângă podiumul de premiere, alături de colegele din echipa de gimnastică din care face parte. 

Nu este pentru prima dată când Madonna a publicat pe internet informaţii despre talentul sportiv al fiicei sale adoptive.

În martie, ”regina muzicii pop” a distribuit pe Instagram un videoclip ce o prezintă pe Mercy James în timp ce se antrena - făcând roata pe un covor - în Noua Zeelandă, într-o pauză a turneului ei mondial ”Rebel Heart Tour”.

Madonna a fost căsătorită cu actorul Sean Penn, în perioada 1985 - 1989, şi cu regizorul Guy Ritchie în perioada 2000 - 2008. Artista americană are patru copii: Lourdes, în vârstă de 19 ani, cu fostul ei partener de viaţă Carlos Leon, Rocco, în vârstă de 15 ani, cu Guy Ritchie, şi David şi Mercy - ambii în vârstă de 10 ani -, pe care i-a adoptat din Malawi.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar şi două Globuri de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.