Un spectacol muzical 3D inspirat de viaţa şi opera geniului baroc Antonio Vivaldi va fi prezentat, pe 21 mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vivaldianno - City of Mirrors” este o poveste vizuală tridimensională realizată de artişti de pe trei continente, a cărui coregrafie este combinată cu cele mai noi tehnologii audio-video, transmit organizatorii, Amphitrion.

Operele clasice ale compozitorului italian sunt interpretate cu instrumente art-rock şi însoţite de proiecţii grandioase, alături de jocuri de lumini şi umbre.

Michal Dvořák, unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori cehi contemporani, este producătorul show-ului, întregul concept vizual al producţiei fiind rezultatul imaginaţiei artistului japonez Kosuke Sugimoto. Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul şi dramaturgul ceh Tomáš Belko.

Biletele sunt disponibile online, pe eventim.ro, şi în reţeaua magazinelor partenere, la preţuri cuprinse între 115 şi 280 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.