Un remake al videoclipului piesei ”Freedom” a lui George Michael a fost realizat de revista Vogue pentru a marca 26 de ani de la lansarea originalului. Noul proiect le aduce în prim plan, în locul super-modelelor anilor '90, pe Adriana Lima, Joan Smalls, Anna Ewers, Irina Shayk şi Taylor Hill, între altele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna octombrie se împlinesc 26 de ani de la lansarea videoclipului-simbol pentru lumea modei. Pentru acesta, şi-au dat concursul supermodelele deceniului Christy Turlington, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Tatjana Patitz şi Naomi Campbell.

Videoclipul, regizat de David Fincher, a devenit unul dintre momentele cheie ale conexiunii dintre modă şi cultura pop.

Pentru a aduce un tribut creaţiei lui Fincher, revista Vogue a realizat o versiune modernă, cu modelele Adriana Lima, Joan Smalls, Anna Ewers, Irina Shayk şi Taylor Hill, care poartă articole vestimentare propuse de diverşi designeri pentru colecţia de primăvară 2017. 

Videoclipul, filmat în New York, le prezintă pe manechine cântând şi dansând pe muzica lui George Michael. Revista a publicat, miercuri, câteva extrase pe contul său de Instagram.

 

 

George Michael, născut pe 25 iunie 1963, este compozitor, interpret şi producător muzical. Piesa ”Freedom” (cunoscută şi ca ”Freedom! 90”) apare pe albumul ”Listen Without Prejudice Vol. 1”, lansat pe 30 octombrie 1990. Videoclipul original a fost inpirat de coperta ediţiei ianuarie 1990 a revistei Vogue.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.