Un prequel „The Sopranos” va fi realizat pentru marile ecrane, bazat pe un scenariu scris de David Chase, cel care a semnat şi povestea serialului HBO, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu titlul „The Many Saints of Newark”, filmul va readuce unele dintre personajele serialului. Acţiunea lui va fi plasată în timpul revoltelor din anii 1960, când afro-americanii şi italienii erau adversari în Newark.

Protagonistul serialului a cărui acţiune este plasată în anii 1990 a fost James Gandolfini, care a murit în 2013. Din distribuţie au mai făcut parte Frank Vincent, Edie Falco, Steven Van Zandt, Jamie‑Lynn Sigler, Lorraine Bracco, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steve Schirripa şi Tony Sirico.

Chase a lansat pentru prima dată ideea unui prequel, anul trecut, când a declarat pentru Entertainment Weekly: „Nu aş putea să văd o revenire a show-ului, cu excepţia unui prequel”.

Serialul HBO a avut şase sezoane, între 1999 şi 2007. A primit numeroase premii, între care 21 de trofee Emmy şi cinci Globuri de Aur.

David Chase, care a regizat ultimul lungmetraj în care a jucat Gandolfini, „Not Fade Away”, va produce şi va fi coscenarist al filmului. Nicole Lambert va fi producător executiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.