Un pistol folosit de personajul Han Solo într-un film din franciza cinematografică „Războiul stelelor/ Star Wars” va fi scos la licitaţie în luna iunie şi ar putea fi vândut cu până la 500.000 de dolari, a anunţat, miercuri, casa de licitaţii Julien’s Auctions, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arma a fost folosită de Han Solo, interpretat de Harrison Ford, în filmul „Star Wars: Return of the Jedi” (1983). Acesta este unul dintre cele două pistoale folosite în film şi este cunoscut drept „DL-44”. Nu se ştie unde se află cel de-al doilea pistol, potrivit casei Julien’s Auctions.

Harrison Ford apare folosind această armă în mai multe scene din „Star Wars: Return of the Jedi”.

Pistolul va fi licitat în Las Vegas şi online, pe site-ul casei de licitaţii Julien’s Auctions, pe 23 iunie, şi a fost estimat între 300.000 de dolari şi 500.000 de dolari.

Acest pistol va fi vândut pentru prima dată. Arma a fost creată pentru acest film de James L. Schoppe, directorul de artă american care a lucrat pentru „Return of the Jedi”. Schoppe a primit pistolul după încheierea filmărilor, împreună cu alte suvenire, pe care le-a păstrat timp de 35 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.