Filmul „Paddington 3” se află în pregătire, au confirmat pentru Variety reprezentanţi ai Studiocanal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Putem confirma că Studiocanal munceşte din greu pentru filmul 3 cu cea mai mare atenţie şi măiestrie, la fel cum a făcut pentru filmul 1 şi 2”.

Nu au fost oferite detalii despre noul film din serie, însă, anterior, Studiocanal a anunţat că va lucra din nou cu Heyday Films a lui David Heyman.

În trecut, scenaristul şi regizorul Paul King a spus că nu va regiza al treilea film, dar că va fi totuşi implicat în proiect. În prezent, King regizează „Wonka” pentru Warner Bros., care urmează să fie lansat în martie 2023.

Primele două filme „Paddington”, realizate ca amestec de live-action şi CGI, au înregistrat încasări de peste 280 de milioane de dolari, respectiv 225 milioane de dolari, la nivel global. 

Lungmetrajele au fost apreciate pentru mesajele emoţionante referitoare la comunitate, umorul inteligent şi distribuţia impresionantă - Nicole Kidman, Millicent Clyde şi Hugh Grant, între alţii. Ben Whishaw şi-a împrumutat vocea personajului Paddington, inclusiv pentru show-ul de televiziune „The Adventures of Paddington”, produs tot de Studiocanal. Al doilea sezon al acestuia va avea premiera vineri în SUA şi în alte teritorii, în luna aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.